VvE & VvE Beheer

Gemak en veiligheid komt
samen in één systeem

  • Beheer de systemen online en vanaf afstand
  • Geen problemen met de oude bekabeling
  • Gecertificeerde installateurs door heel Nederland
  • Doorgaans geïnstalleerd binnen 4 uur

Voorkom problemen en hoge kosten bij het vervangen van uw oude toegangscontrole systeem

Dagelijks melden zich bij ons VvE’s met intercomproblemen: verouderde systemen zonder video, defecte belknoppen, binnenposten of bekabeling. Reparaties of upgrades zijn vaak kostbaar en tijdrovend. Intratone biedt gebruiksvriendelijke, draadloze intercomsystemen zonder kabelgedoe. Zo kunnen wij sneller installeren, voor u kosten besparen, en bovendien een duurzamere oplossing bieden.

Contact opnemen

Snelle installatie

Intratone’s draadloze toegangssysteem biedt een snelle en efficiënte installatie. De installateur hoeft alleen bij de algemene deuren te komen, wat overlast voor bewoners minimaliseert. Dankzij de draadloze GSM-technologie zijn meters kabel trekken overbodig, wat kosten en materiaal bespaart. Ons systeem wordt voorgeprogrammeerd geleverd en kan binnen vier uur volledig operationeel zijn. Dit resulteert in minder installatiekosten en snelle toegang tot een betrouwbaar, duurzaam systeem.

Verhoog de veiligheid

De elektronische sleutels (badge) van Intratone hebben unieke nummers en naar wens unieke kleuren. Bij verlies van een sleutel kan de beheerder deze direct deactiveren via onze online beheerwebsite, waardoor misbruik wordt voorkomen. Vervolgens kan de beheerder meteen een nieuwe badge instellen en opsturen. Dit verhoogt de veiligheid aanzienlijk, biedt snelle oplossingen en zorgt voor gemoedsrust. Kies Intratone voor betrouwbare en efficiënte gebouwbeveiliging.

Beheer in de cloud

Intratone’s beheerwebsite biedt beheerders eenvoudig en overzichtelijk cloudbeheer. Voeg namen toe aan intercomsystemen, beheer sleutels en voer systeemupdates uit via het betrouwbare GSM-netwerk, dat veiliger en stabieler is dan wifi of Bluetooth. Onze gratis beheersoftware maakt het beheren van uw toegangssystemen efficiënt en veilig. Beheer op afstand bespaart veel personeel, tijd en autoritjes.

Lees meer over deze gebruiksvriendelijke beheeroplossingen

Populair bij VvE's & beheerders

DINA: Inbouw Intercom met digitale namen

DINA: Inbouw Intercom met digitale namen

Vendone video scrollintercom

Vendone video scrollintercom

Handzender 4-kanaals

Handzender 4-kanaals

Video: Snel, eenvoudig & betrouwbaar

In deze video komt goed naar voren hoe snel en eenvoudig onze systemen geïnstalleerd kunnen worden, zonder gedoe en met minimale onderbrekingen. Dit laat niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van onze producten zien, maar ook hoe wij uw installatieproces zo soepel mogelijk maken. Bekijk de video en ontdek de voordelen van Intratone!

Lees meer over Intratone

Recente projecten

Rotterdam Rotterdam
Dina video intercom

Dina video intercom

In opdracht van een VvE in Rotterdam heeft elektronisch installatiebureau Van Wessel & de Wit een prachtige nieuwe opdracht gerealiseerd.

Lees verder
Utrecht Utrecht
DINA inbouw + DINA Create + paslezers

DINA inbouw + DINA Create + paslezers

Op een locatie midden in Utrecht is installatie bedrijf Sauer bezig geweest met een 3 dubbele installatie.

Lees verder
Bunschoten-Spakenburg Bunschoten-Spakenburg
Inbouw DINA + Toegangscontrole

Inbouw DINA + Toegangscontrole

Een pareltje in Bunschoten-Spakenburg! De oude melkfabriek Eemlandia is in ere hersteld. De nieuwe bewoners en bedrijven hebben recent hun intrek genomen in dit schitterend gerenoveerde pand.

Lees verder

Meer informatie over de producten en diensten van Intratone?
Download hier de gratis informatiebrochure.

Informatiebrochure

Liever meteen een afspraak op locatie?

Komt u liever meteen in actie, vraag dan direct en geheel vrijblijvend een demo op locatie aan en ervaar zelf hoe het werkt.

  • Binnen 1 werkdag een reactie op uw aanvraag.
  • Kies zelf de datum voor de afspraak bij u op locatie.
  • Oplossingen die perfect zijn afgestemd per situatie: bij een demo op locatie kijken we meteen wat er mogelijk is bij u.

Deze verenigingen en woningcorporaties waren u voor: