Het sleutelbeheer vereenvoudigen

Geprofessionaliseerd sleutelbeheer

Waar zijn de sleutels van…? Wie heeft de sleutels als laatste meegenomen?

Heeft u moeite met het beheren van de sleutels in een woningcomplex of ander gebouw? Bent u op zoek naar een efficiënte en veilige manier om sleutels onder controle te houden? Ontdek hoe onze oplossingen voor sleutelbeheer op afstand uw leven eenvoudiger maken.

Het antwoord van Intratone

Met Intratone zijn de sleutels altijd onder controle, dankzij onze geavanceerde oplossingen voor sleutelbeheer op afstand. Onze digitale sleutelkasten of sleutelkluis zorgen ervoor dat sleutels veilig worden opgeborgen en bieden een volledig overzicht van alle inleveringen en uitnames, inclusief de bijbehorende gebruikers.

Veilig en Betrouwbaar

  • Veilige Opbergplek: Onze sleutelkasten zijn ontworpen om maximale veiligheid te bieden, zodat uw sleutels altijd beschermd zijn. Ze zitten namelijk vast in de kast.
  • Volledige Traceerbaarheid: Door de geschiedenis te volgen, kunt u precies zien wie welke sleutel heeft opgehaald en wanneer deze is teruggebracht.

Oplossingen voor alle behoeften

Wij hebben oplossingen geschikt voor alle behoeften, van kleine sleutelbossen tot zeer grote met honderden sleutels. De sleutelkasten kunnen tot en met 504 sleutels houden. Wij bieden zelfs intercomsystemen met ingebouwde sleutelkluizen. Of u nu een klein appartementencomplex beheert of een groot woningproject, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Snel, veilig en efficiënt beheer

De sleutels worden voortaan opgeborgen op een veilige, beschermde plek. In geval van inbraak of een slecht afgesloten deur wordt een alarmmelding afgegeven en worden beheerders op de hoogte gesteld. De toegang kan op afstand beheerd worden via ons gratis management portal, alles in real-time. Updates vinden automatisch plaats via het GSM netwerk wat zorgt voor een stabiele veilige connectie.

Beheer sleutels eenvoudig en veilig

Bekijk de sleutelkast

Verbinding van extra kasten mogelijk

In totaal tot 504 sleutelbossen binnen een systeem mogelijk.

Sleutelkluis Groot Open

Beheer gemakkelijk op afstand

Beheer gemakkelijk online op afstand en zorgen voor een real-time overzicht

Toegang verlenen

Door toegang te kunnen verlenen aan verschillende leveranciers en te traceren wie, welke sleutel op welk tijdstip gebruikt maakt het uw beheer veilIg