Veiligheid en comfort komen samen

Optimaliseer de veiligheid van uw woningcomplex met de geavanceerde toegangscontrole van Intratone

Er zijn tal van redenen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en woningcorporaties om elektronische toegangscontrole te overwegen. Een belangrijke reden is inbraakpreventie, aangezien woninginbraken nog steeds veel voorkomen. Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om de veiligheid van uw woningcomplex te verbeteren? Wilt u ongewenste bezoekers buiten de deur houden en de bewoners een gerust gevoel geven? Wij voorzien u van deskundig advies en passende toegangsoplossingen voor uw complex. Maar eerst leggen wij het even uit.

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is een systeem dat de toegang tot een gebouw of terrein beheert en controleert. Dit kan variëren van eenvoudige mechanische sloten tot geavanceerde elektronische systemen die gebruik maken van badges, biometrische gegevens, of mobiele nummers/apps. Met toegangscontrole heeft u volledige controle over wie er toegang heeft tot specifieke gebieden binnen uw complex.

Voordelen van toegangscontrole voor uw woningcomplex

 1. Verhoogde Veiligheid:
  • Houd ongewenste bezoekers buiten de deur.
  • Verminder het risico op inbraken en vandalisme.
  • Zorg voor een veilige woonomgeving voor alle bewoners.
 2. Gebruiksgemak:
  • Eenvoudige toegang voor bewoners via badges, codes of mobiele apps.
  • Snel en gemakkelijk beheer van toegangsrechten voor nieuwe bewoners of personeelsleden.
 3. Efficiënt Beheer:
  • Centraal beheersysteem voor alle toegangsdeuren en -punten.
  • Realtime monitoring en rapportage van toegangsactiviteiten.
  • Eenvoudig aanpassen van toegangsniveaus en -rechten in het online portaal.
 4. Kostenbesparend:
  • Verminder de noodzaak voor fysieke beveiliging en patrouilles.
  • Voorkom kosten verbonden aan verlies, diefstal of versleten fysieke sleutels.

Waarom kiezen voor ons toegangscontrolesysteem?

 • Betrouwbaarheid en Innovatie:
  Onze systemen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en voldoen aan de standaarden op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.
 • Op Maat Gemaakt Advies:
  Wij begrijpen dat elk woningcomplex uniek is. Ons team van experts biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.
 • Technische Ondersteuning:
  Wij staan altijd klaar om u te helpen, met een supportdienst voor technisch advies voor beheerder en installateur.

Standaard in onze intercomsystemen

Onze nieuwste intercoms zijn standaard uitgerust met een badgelezer, waardoor de algemene voordeur al voorbereid is voor elektronische toegangscontrole. Voor bedrade technologie moeten sleuven gegraven worden voor de bekabeling van alle intercom- of toegangscontrolesystemen, vanaf de buitendeur tot in de woningen. Voor het aansluiten van alle woningen zijn dus meters kabel nodig. Naast de kosten voor arbeid en materiaal brengt dit ook aanzienlijke hinder voor de bewoners en langdurige werkzaamheden mee. Bij onze systemen hoeft dat niet!

Een intercomsysteem met toegangscontrole

Lees meer over draadloos

Ingebouwde Pin-hole camera

Onze draadloze systemen maken verbinding met uw smartphone, tablet of computer waardoor u altijd kunt zien wie er voor de deur staat. Het is ook mogelijk om verbinding te maken met andere systemen zoals bijvoorbeeld ene vaste lijn.

Code toetsenbord

Zorgmedewerkers of servicemonteurs tijdelijke toegang geven met een code? Via onze gratis beheerwebsite maakt u in real-time codes aan of verwijdert u deze binnen enkele seconden.

Digitale namen/nummers

Onze systemen worden op afstand beheerd, waardoor het aanpassen van bijvoorbeeld een naam snel en eenvoudig is. Nieuwe bewoner? Die wijziging is binnen enkele seconden doorgevoerd.

Handsfree badgelezer

Door een elektronische sleutel, zoals een badge of druppel, bij de lezer te houden, krijgen geregistreerde gebruikers snel en gemakkelijk toegang tot het pand.

Video: Intratone toegangscontrole uitgelegd