Wie zijn wij?

Intratone: een merk van Cogelec, fabrikant van het meest verkochte draadloze intercomsysteem in Frankrijk.

Cogelec is opgericht in 2000 en gevestigd in Frankrijk. Het bedrijf fabriceert intercoms en toegangscontrolesystemen voor appartementencomplexen, zowel sociaal als particulier. Cogelec biedt innovatieve oplossingen, speciaal ontworpen voor collectieve huisvesting (sociaal of particulier, parkeergelegenheden, enz.).

In 2010 ontving Cogelec een onderscheiding van het Franse instituut voor industrieel eigendom, het INPI. Cogelec investeert voortdurend in onderzoek en innovatie. Het interne onderzoeksbureau heeft sinds de oprichting meer dan 40 octrooien aangevraagd en een assortiment aanvullende producten ontworpen, die onder de merknaam Intratone worden verkocht.

De vele innovaties van Cogelec hebben het bedrijf snel tot de Franse marktleider in toegangscontrole en draadloze intercoms gemaakt. Dankzij dit succes exporteert Cogelec nu producten naar 12 landen in Europa.

www.cogelec.com

Intratone Benelux

In 2018 opende Intratone BV (Benelux), een dochteronderneming van het Franse Intratone, kantoor in Amsterdam. Met een team van 20 medewerkers werkt Intratone dagelijks aan het vertegenwoordigen van haar oplossingen op de Benelux-markt. Het bedrijf heeft salesregio’s en accountmanagers door de hele Benelux en een partnernetwerk van maar liefst 75 accounts. Intratone’s ambitie is om een concurrerende speler in toegangscontrole te zijn.

Innovatie & duurzaamheid

De Intratone-oplossingen voor toegangsbeheer zijn gebaseerd op het gebruik van het mobiele telefoonnetwerk. Zonder bekabeling (behalve voor de voeding) kunnen installateurs toegang tot gebouwen in kortere tijd installeren. Voor de bewoners betekent dit dat er in hun woningen niets hoeft te gebeuren, want er zijn geen aparte handsets meer. De bewoners openen de deur van het gebouw met hun vaste of mobiele telefoon of met hun tablet.

Als specialist in toegangsbeheer op afstand ontwikkelt Intratone webinterfaces die beheerders in staat stellen realtime informatie en/of wijzigingen te updaten zonder ter plaatse aanwezig te hoeven zijn.

Long-term relaties

Ontwikkelen van lange en duurzame relaties met onze klanten is waar Intratone voor gaat.

Onze medewerkers adviseren u graag over welk Intratone-product het beste past bij uw project. Vanuit ons Benelux-hoofdkantoor in Amsterdam helpen onze supporttechnici u bij de installatie, de ingebruikname van ons webplatform en het beheer van uw materialen. Ze staan ook klaar voor opleidingen. En omdat de beveiliging van de toegang tot gebouwen altijd urgent is, kunt u rekenen op het Intratone Partnernetwerk met maar liefst 75 gecertificeerde Intratone-partners.

Belangrijke cijfers

De geschiedenis van Cogelec