Contact opnemen met Intratone

Commerciële afdeling

Heeft u vragen over onze producten of diensten, wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een demonstratie op locatie plannen? Neem dan contact op via het formulier, of bel naar 020 788 3401. Ons team staat klaar om u de ondersteuning te geven die u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

Technische afdeling

Professionals
Bent u een gebouwbeheerder, installateur of distributeur en heeft u technische vragen over onze producten? Bel dan met onze Tech Support Service of stuur een email naar support@intratone.nl.

Particulieren
Heeft u een probleem met een van onze producten of diensten? Kijk dan eerst op de pagina met veelgestelde vragen. Hier vindt u antwoorden op vragen over onze app en de managementwebsite, of stel uw vraag in de live chat. Kunt u het antwoord niet vinden of het probleem niet oplossen, dan kunt u een support aanvraag indienen op de support pagina. Of neem contact op met uw gebouwbeheerder, verhuurder, corporatie of installateur.

Vestigingsinformatie

Kantoor
Kuiperbergweg 40
1101 AG AMSTERDAM

Experience Center
Kouwe Hoek 6
2741 PX Waddinxveen

Laatste Intratone nieuws

Overstappen op het nieuwe beheerportaal

Bij Intratone zijn we toegewijd aan het bieden van de beste tools en technologie om uw toegangscontrolesystemen effectief te beheren.

Lees verder

Pas op met sleutelkastjes

Veilig, digitaal en in de cloud - elektronische sleutelkasten en kluizen van Intratone Helaas zien we de laatste tijd regelmatig dat hulpbehoevende mensen met een sleutelkastje het slachtoffer worden van inbraken in hun woning. Het sleutelkastje, ...

Lees verder