Digitaal communiceren met bewoners

Problematiek

Communicatie met de bewoners van een gebouw is niet altijd eenvoudig. De bewoners informeren over werkzaamheden gebeurt vaak door middel van een formulier dat op het prikbord hangt, of een brief in de brievenbus. Dit kost niet alleen veel papier, maar ook veel tijd! De beheerder van het pand moet zich vaak ter plaatse begeven.

Het antwoord van Intratone

Om dat probleem op te lossen heeft Intratone de digitale Info Displays ontwikkeld. Een product ontworpen om efficiënt en in realtime te communiceren naar alle of een deel van de bewoners van een gebouw.

Realtime technologie

Dankzij de realtime technologie hoeft de beheerder niet meer ter plaatse te komen. Vanaf zijn computer stelt hij via het gratis, beveiligde platform www.intratone.info het bericht op en publiceert hij dit voor alle of een deel van de woongebouwen. Meer dan een internetverbinding is hiervoor niet nodig!

De gepubliceerde informatie is dus altijd up-to-date. De bewoner kan binnen 5 minuten op de hoogte gebracht worden van het afsluiten van bijvoorbeeld de waterleiding. Voor herhaaldelijke berichten kan de beheerder de verspreiding plannen voor de komende weken. Het dynamische en interactieve weergavebord trekt de aandacht en maakt bewoners nieuwsgierig. Bovendien heb je direct contact met je bewoners.

Snel geïnstalleerd en operationeel!

Het info display kan binnen of buiten geplaatst worden en komen in een 15 inch of 21 inch versie.. Installatie ervan gebeurt snel en in geval van een opbouwmontage zonder beschadigingen in de entreehal. Als het gebouw al beschikt over Intratone-apparatuur, is het in een paar minuten aangesloten door middel van de al geïnstalleerde zendmodule.

Deze oplossing wordt door onze klanten gewaardeerd. In onze magazines kunt u ervaringen lezen van onze gebruikers.

Geen papiertjes meer in de entreehal: Bekijk de Intratone oplossing!

Bekijk de info displays

Real-time updates

Eenvoudig op afstand te beheren en voor elke gebruiker.

Anti vandaal design

Ontworpen met op basis van de anti vandaal gedachte.

Info Display

Geschikt voor buiten

Het info display van Intratone is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Duurzaam

We hebben de info display duurzaam ontworpen. Dit is geen product die snel vervangen moet worden.