Innovatie & Experience Centrum

Beleef de toekomst van toegangscontrole

Ontdek de nieuwe standaard van gebouwbeheer in het Innovatie & Experience Centrum

Duurzame en innovatieve GSM-gebaseerde toegangscontrole

Wilt u het meest duurzame intercomsysteem ervaren? Bezoek het Experience Center in Waddinxveen en ontdek Intratone. Onze geavanceerde draadloze GSM-technologie maakt bedrading overbodig en vereenvoudigt onderhoud. Met de gebruiksvriendelijke Intratone app en online cloudservices biedt Intratone efficiënt en veilig gebouwbeheer op afstand. Kies voor duurzaamheid en innovatie met Intratone.

Contact opnemen

Het doel

Het Innovatie en Experience Centrum streeft ernaar een open en toegankelijk collectief te zijn voor de vastgoedmarkt, met als doel nieuwe inzichten en ideeën op te doen voor zowel nieuwbouw, renovatie als verduurzaming. Het brengt innovatieve partijen in de bouw- en infrasector samen en biedt hen de mogelijkheid nieuwe producten, processen, of mindsets te introduceren en naamsbekendheid te vergroten. Intratone, met zijn sterke focus op innovatie en duurzaamheid, is daarom een essentiële deelnemer in dit centrum.

Lees meer over het centrum

Wat kan ik er doen?

U kunt op bezoek komen! Elke ondernemer in het centrum focust op innovatie, gericht op maatschappelijke veranderingen, nieuwe economische vormen, duurzame ontwikkelingen of circulair gebruik. Ze dragen bij aan een gezondere wereld door een fundamentele herbezinning op de relatie tussen economie en milieu.

Het gedeelde bedrijfspand biedt de mogelijkheid om klanten gezamenlijk te ontvangen en hen kennis te laten maken met deze organisaties. Dit bevordert de efficiënte overdracht van informatie over duurzaamheid, circulariteit en technologie. In het centrum versterken de organisaties elkaar, gedreven door passie, visie en vertrouwen, en werken samen aan een gezonde toekomst met technologie en duurzaamheid centraal.

Boek een afspraak en kom langs

Voor wie is het bedoeld?

Het centrum is open voor iedereen die betrokken is bij vastgoed, bouw, infrastructuur of verduurzaming. Bezoekers, zoals woningcorporaties, gemeenten, gebouwbeheerders, investeerders en anderen, kunnen het centrum bezoeken om inspiratie en kennis op te doen. Hier kunnen zij leren over de nieuwste innovaties op de markt en ontdekken hoe deze toegepast kunnen worden in hun eigen projecten. Het centrum biedt een unieke gelegenheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om ideeën uit te wisselen met andere professionals in de sector.

Hoe kan toegangscontrole duurzaam zijn?

Met deze besparingscalculator kunnen wij u precies een antwoord geven op deze vraag. Met deze tool kunt u het verschil zien tussen de materialen die gebruikt worden in een traditioneel systeem en die in een draadloos Intratone-systeem. Probeer het eens!

Bedrade intercom verbruikt

4000g plastic

6000g elektronische componenten

400m koperen kabel

Met Intratone draadloze intercom bespaart u

1600g plastic

600 afstandsbedieningen *

58kg koperen kabel

1
250
20
Aantal behuizingen

* Er wordt alleen rekening gehouden met de elektronische componenten van de afstandsbediening.

Aankomende evenementen

Wij nodigen u uit om u aan te melden voor onze aankomende Intratone evenementen, waar u onze nieuwste technologische innovaties op het gebied van toegangsbeheer kunt ontdekken. Voor installateurs, partners en werknemers bieden wij bijeenkomsten met boeiende presentaties, live demonstraties en waardevolle netwerkmogelijkheden met industrieprofessionals.

Waarom deelnemen?

  • Ontdek innovatieve producten en technologieën
  • Netwerk met professionals uit de industrie
  • Volg educatieve sessies en workshops
  • Ervaar live demonstraties van onze en andere producten

 

Mis deze kans niet om de toekomst van toegangsbeheer te ervaren. Meld u vandaag nog aan en sluit u aan bij ons!

Innovatie & Experience Centrum in beeld

In deze video vertelt initiatiefnemer Nico Heijmen over de visie en het doel van het Innovatie en Experience Centrum. Hij legt uit waar het centrum voor staat en waarom het is opgericht. Daarnaast deelt de Marketing Manager Benelux van Intratone waarom zij deelnemen en wat hun rol is binnen het centrum. Ontdek hoe het centrum bijdraagt aan innovatie en duurzaamheid in de vastgoed-, bouw- en infrasector, en waarom Intratone als pionier in draadloze technologieën een belangrijke vertegenwoordiger is. Kijk de video voor een inspirerend inzicht in de toekomst van duurzaam bouwen en beheren.

Onze experienceroom in het Experience Centre bezoeken?

Maak hier een afspraak!

Deze verenigingen en woningcorporaties waren u voor: