DINA inbouw + DINA Create + paslezers

Op een locatie midden in Utrecht is installatie bedrijf Sauer bezig geweest met een 3 dubbele installatie. Deze bestaat uit het installeren van een op maat gemaakt DINA paneel voor 82 woningen. Hierbij is er voor de bewoners tevens een paslezer geinstalleerd om het mogelijk te maken om voor bewoners met een badge makkelijk en eenvoudig toegang te geven.

De vraag bij de klant was dan ook 3-ledig. Men wilde graag een systeenm wat centraal kon worden aangestuurd. Hierdoor is er gekozen voor de Intratone oplossing waarbij men vanuit 1 (online portaal) alle toegang kan controleren en beheren. Men wilde een oplossing waarbij toegangscontrole en de Intercom als 1 werden aangemerkt. Tenslotte was de vraag om een flexible oplossing welke toekomst bestendig moest zijn.

Aan de andere kant van het gebouw zijn er een 2-tal DINA Create’s geplaatst. Deze zijn keurig binnen de postkasten verwerkt. De DINA Create is de custom made oplossing voor dit soort toegangen. Een ander paneel had hier niet direct gepast.

  • Installatie: Sauer Installatie
  • Product(en): 1 DINA inbouw intercom (82 knoppen) + HF Receiver | 3 Proximity Paslezers | 2 DINA Create systemen voor 2 toegangsdeuren en in totaal 10 appartementen

Producten in dit project:

DINA Create Modulair Intercomsysteem

Met deze DINA create maakt u uw entree helemaal af. Het is een modulair systeem waarbij u de keuzes maakt.

Meer informatie

DINA: Inbouw Intercom met digitale namen

Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband…De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers.

Meer informatie

Handsfree proximity-lezer

De vierkante proximity-lezer van Intratone. Werkt door eenvoudigweg sleutelhanger tegen onze lezer te houden,

Meer informatie