Rijswijk Wonen Video

Meer veiligheid en controle maar zonder dat het u meer tijd kost? Intratone verzorgde voor een woningcomplex van woningcorporatie Rijswijk Wonen een volledig draadloos toegangscontrole systeem waar bewoners blij mee zijn. In deze referentievideo komt zowel onze opdrachtgever (Rijswijk Wonen) als een bewoner aan het woord. Wilt u meer weten over onze oplossingen? In dit artikel lichten we een aantal aspecten toe.

Toegangscontrole systeem voor woningcorporatie

Intratone verzorgde het volledige toegangscontrole systeem voor woningbouwcorporatie Rijswijk Wonen. Het resulteert in een fijn en gemakkelijk gebruik voor de bewoners en goede beheersbaarheid voor de beheerder.

In deze video komen een heel aantal boeiende aspecten van de complete toegangscontrole oplossing van Intratone aan bod. We lichten er graag een aantal nader toe:

Druppel sleutel én afstandsbediening in een

Een bewoner heeft één sleutel druppel (Keyfob/Badge) en afstandsbediening in een waarmee zowel het hek van het parkeerterrein op afstand geopend kan worden en de algemene toegangsdeur van het complex geopend wordt. De sloten zijn vervangen voor een eenvoudige, vandalisme bestendige proximity-lezer waar de sleutel druppel kort bijgehouden moet worden voordat de deur open gaat. Dit is trouwens niet alleen sneller, als een bewoner de handen vol heeft is het een stuk praktischer dan een sleutel.

Veiligheid in combinatie met elektrische deuropener en sluiter

Natuurlijk staat veiligheid in een woningcomplex bovenaan het lijstje en ook daar is aan gedacht. In de eerste plaats met de elektrische deuropener en sluiter. Als een bewoner met haar druppel langs de proximity-lezer gaat opent de deur zich zelfstandig en geeft de bewoner voldoende tijd om door te lopen. Is er niemand meer in de deuropening te detecteren? Dan sluit de deur zichzelf en voorkomt zo dat een deur open blijft staan en er mogelijk andere mensen naar binnen lopen.

Risico’s van verlies en kopieën sleutel voor woningcomplex

Een ander aspect daarvan is natuurlijk verlies en de kans op kopieën. Een standaard sleutel is, zelfs als dit een gecertificeerde sleutel is, betrekkelijk makkelijk te kopiëren. En natuurlijk is er altijd de kans dat iemand een sleutel verliest. Wat doet u dan, alle sloten vervangen met als gevolg dat iedereen een nieuwe sleutel moet krijgen?

Met de oplossing van Intratone zet u heel eenvoudig de toegang van een bepaalde sleutel druppel of afstandbediening uit en verzekert u zich ervan dat alleen bewoners toegang hebben tot het woningcomplex.

Toegangsbeheer en intercomsysteem woningcomplex

Maar hoe zit met andere mensen die toegang moeten krijgen tot het woningcomplex, zoals schoonmakers, elektriciens, loodgieters en schilders? Hiervoor heeft Intratone een heel aantal verschillende oplossingen.

Intercomsysteem voor toegang verlenen op afstand

Het intercomsysteem is misschien wel de meest logische. Met het intercomsysteem van Intratone kunt u namelijk op afstand bijvoorbeeld een koerier of leverancier binnenlaten. Bijna al onze intercoms beschikken over video en ze zijn allemaal niet alleen via het beveiligde online platform maar zelfs via uw mobiele telefoon te bedienen.

Sleutel druppel met beperkte toegang

Hoe makkelijk is het als uw leveranciers één sleutel hebben die hen toegang geeft tot alle ruimten en locaties waar zij werk moeten verrichten? De sleutel druppels zijn te programmeren op basis van bijvoorbeeld tijdsvensters of specifieke ruimtes of locaties en u kunt zelfs een melding krijgen als een bepaalde sleutel druppel gebruikt wordt. Zo weet u zeker dat iedereen de juiste toegang krijgt. Een van onze klanten omschrijft het als volgt:

“Wanneer een installateur in een van onze 145 appartementen moet zijn geven we hem toegang via het online platform. We hoeven zelf niet aanwezig te zijn.”

Sleutelbeheer en sleutelkluis met code

Een andere veelgebruikte mogelijkheid is niet in de video te zien, de sleutelkluis. Intratone biedt een robuuste sleutelkluis of zelfs kast waarin tot 200 sleutels veilig bewaard kunnen worden. En net als al onze oplossingen en systemen is ook de sleutelkluis op afstand te bedienen voor maximaal gebruiksgemak. Zo kunt u op een veilige manier uw volledige toegang regelen.

Eenvoudige en efficiënte installatie

Een van de paradepaardjes van Intratone is onze volledig draadloze oplossing. Dat werkt in de praktijk niet alleen handig voor bewoners en beheerders maar is ook nog eens eenvoudig en efficiënt te installeren. Er hoeven namelijk geen kabels getrokken te worden! Het installeren van een intercomsysteem van Intratone gaat veel sneller dan de oude oplossingen en dat maakt dat de overlast en kosten zoveel als mogelijk beperkt blijven.

Bent u benieuwd hoe onze oplossing er voor uw woningcomplex uit zou zien? Een van onze specialisten loopt er met alle plezier met u doorheen en beantwoord al uw vragen. Naast bovenstaande video hebben wij honderden referentieprojecten waarbij onze oplossing het leven van u en uw bewoners makkelijker heeft gemaakt!

Producten in dit project:

Elektronische badge

Een elektronische badge/transpondersleutel van Intratone biedt de gebruikers & bewoners van uw gebouw gemak en maximale veiligheid.

Meer informatie

Handsfree elektronische badge

Intratone's handsfree sleutelhanger is compatibel met onze handsfree proximiteitslezer en zorgt voor een intuïtieve en gemakkelijke toegang.

Meer informatie

Handsfree proximity-lezer

De vierkante proximity-lezer van Intratone. Werkt door eenvoudigweg sleutelhanger tegen onze lezer te houden,

Meer informatie