Vendone intercom + paslezers + sleutelkast

Op een locatie in het hart van Hilversum heeft Lockwell Custos Security een complete Intratone-productinstallatie uitgevoerd op aanvraag van de klant.

De klant had een duidelijke wens: een systeem dat naadloos met elkaar kon communiceren en eenvoudig online beheerd kon worden.

Het project omvatte de installatie van een op maat gemaakt Vendone systeem, volledig afgestemd op de huisstijl van G&O. Daarnaast zijn er meerdere handsfree paslezers geïnstalleerd om personeel gemakkelijke en snelle toegang te verschaffen via badges, evenals een digitale sleutelkluis voor efficiënt sleutelbeheer.

De klant stelde drie specifieke eisen. Allereerst was er behoefte aan een centraal aanstuurbaar systeem. Daarom is gekozen voor de Intratone-oplossing, waarbij alle toegangscontroles en intercoms vanuit één online portaal kunnen worden beheerd en gecontroleerd. Ten tweede wilde de klant een gecombineerde oplossing voor toegangscontrole en intercomfunctionaliteit. Tot slot was er de wens voor een flexibele en toekomstbestendige oplossing.

Producten in dit project:

DINA: Inbouw Intercom met digitale namen

Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband…De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers.

Meer informatie

Handsfree proximity-lezer

De vierkante proximity-lezer van Intratone. Werkt door eenvoudigweg sleutelhanger tegen onze lezer te houden,

Meer informatie

Handzender 4-kanaals

Met een 4-kanaals hoogfrequente handzender van Intratone kunnen toegangen en opritten comfortabel met de afstandsbediening worden ontgrendeld

Meer informatie

HF-ontvanger, individuele toegang tot de parkeergarage

Met de HF ontvanger realiseert u individuele toegang tot de parkeergarage, volledig beveiligd en eenvoudig in gebruik.

Meer informatie

Sleutelkast hoofdmodule

Beheer de sleutels van uw woning eenvoudig en veilig met de sleutelkast van Intratone. Geïnstalleerd en klaar voor gebruik in enkele uren

Meer informatie

Vendone video scrollintercom

Deze Vendône video-intercom is de alles-in-een oplossing, mogelijk gemaakt door GSM-technologie.De Intercom met digitale display communiceert

Meer informatie