Domesta | DINA video

Voor een appartementencomplex in Hoogeveen is er in opdracht van woningcorporatie Domesta een nieuw draadloos intercomsysteem, Dina, geïnstalleerd bij een pand met 28 appartementen. Domesta had een systeem nodig dat eenvoudig te beheren is en de veiligheid van de voornamelijk seniorenbewoners verhoogt. Dankzij het Intratone-systeem kunnen de bewoners nu altijd zien wie er voor de deur staat en hoeven ze niet meer uit bed of van de stoel te komen om de deur te openen. Het Dina-systeem maakt het ook gemakkelijk om toegang te verlenen aan hulpverleners of thuiszorg door eenvoudig een code toe te voegen op de keypad.

Tevens was de on-site support service van Intratone aanwezig om bewoners te helpen en een soepele overdacht naar het nieuwe moderne systeem te garanderen.

Producten in dit project:

DINA: Inbouw Intercom met digitale namen

Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband…De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers.

Meer informatie

Elektronische badge

Een elektronische badge/transpondersleutel van Intratone biedt de gebruikers & bewoners van uw gebouw gemak en maximale veiligheid.

Meer informatie