Inbouw DINA + Toegangscontrole

Een pareltje in Bunschoten-Spakenburg!

De oude melkfabriek Eemlandia is in ere hersteld. De nieuwe bewoners en bedrijven hebben recent hun intrek genomen in dit schitterend gerenoveerde pand. Wij hebben hier ons steentje aan bij mogen dragen en de toegang mogen voorzien van een Video Intercom. Er is hier gekozen voor een DINA inbouw systeem. Hierdoor kan de beheerder op afstand alle zaken rondom de toegangscontrole en de Intercom regelen.

De voormalige melkfabriek Eemlandia aan de Veenestraat in Bunschoten onderging een ware transformatie. In dit rijksmonument zijn, met behoud van alle karakteristieke kenmerken, 25 sociale huurwoningen voor Het Gooi en Omstreken gerealiseerd.

Producten in dit project:

Centrale Unit voor 1 deur/200 gebruikers

De centrale eenheid is voor het beheer van één deur in real time en tot 200 namen, oplossing voor beheerders van onroerend goed en woningen.

Meer informatie

DINA: Inbouw Intercom met digitale namen

Weg met die etiketten met doorhalingen en vol plakband…De onmisbare deurtelefoon is echter niet alleen een barrière tegen indringers.

Meer informatie

Elektronische badge

Een elektronische badge/transpondersleutel van Intratone biedt de gebruikers & bewoners van uw gebouw gemak en maximale veiligheid.

Meer informatie

Ronde proximity-lezer

Verhoog de toegankelijkheid en de veiligheid van uw woning met de Intratone's ronde proximity reader. Acces Control, toegangscontrole

Meer informatie