Area Sales Manager Oost NL

 

Als Area Sales Manager zul je toegangscontroleproducten en -oplossingen verkopen aan woningcorporaties en vastgoedbeheerbedrijven via een selectief, zeer toegewijd netwerk van installateurs en distributeurs die effectief onze externe verkoopkracht vertegenwoordigen.

De rol is 100% op afstand/buitendienst en gericht op business development, zowel met nieuwe prospects als met de bestaande klantendatabase. Je succes wordt gemeten aan de hand van je vermogen om collectieve wooncomplexen uit te rusten met Intratone, wat een rechtstreeks resultaat zal zijn van je dagelijkse werk, zelf gemeten aan de hand van specifieke KPI’s (bijgewoonde vergaderingen, leads conversie…).

JOUW ROL:

PROSPECTEREN Om leads te genereren, zul je afspraken moeten houden. Om meetings te houden, zul je meetings moeten inplannen. Het klinkt eenvoudig, maar het vereist uitstekende communicatieve vaardigheden, zelfsturing en vastberadenheid – vooral wanneer je een hele branche verstoort en marktgewoonten uitdaagt. Of het nu telefonisch, via LinkedIn of op locatie is, prospectie zal een deel van je dagelijks leven zijn, aangezien het de enige manier is om te slagen in je missie (die agenda vol krijgen).

LEADS VERKRIJGEN EN VOLGEN In deze meetings zul je je nieuwsgierigheid en luistervaardigheden moeten gebruiken om leads in de vorm van projecten te verkrijgen. Vervolgens zul je deze gevallen met absolute nauwkeurigheid en focus moeten opvolgen om ze om te zetten in orders. Hiervoor heb je sterke en aangetoonde vaardigheden op het gebied van projectmanagement en organisatie nodig. Projecten kunnen variëren van één maand tot twee jaar, dus doorzettingsvermogen zal opnieuw cruciaal zijn.

PARTNERS AANSTUREN Je zult je leiderschapsvaardigheden gebruiken om een groep installatie- en distributiepartners om je heen te verzamelen die onze visie en waarden delen. Zij zullen jouw ambassadeurs zijn. Je zult hen voorzien van alle ondersteuning die ze verdienen en zij zullen actief Intratone-oplossingen promoten bij hun eigen klanten. Je zult hun succes meten aan de hand van een reeks specifieke KPI’s en ervoor zorgen dat ze altijd betrokken blijven.

Je zult dit alles niet alleen bereiken. Als een echte teamspeler zul je samenwerken met een Inside Sales Representative die je zal ondersteunen vanuit ons kantoor in Amsterdam door vergaderingen voor je in te plannen (dit komt bovenop je eigen prospectie), offertes voor te bereiden en je te helpen bij het opvolgen van je projecten. Jullie zullen elkaar verantwoordelijk houden en hand in hand werken.

Om je succes te maximaliseren, zullen we je continu trainen zodat je sterker en efficiënter kunt worden in je werk (technische en productkennis, marktdynamiek…) terwijl je overdraagbare vaardigheden ontwikkelt die je de rest van je leven zullen bijblijven (leiderschap, organisatie, projectmanagement, nauwkeurigheid…). We zullen je voorzien van een auto, smartphone en laptop en je zult deel uitmaken van ons bedrijfsverzekeringsprogramma. Je zult ook deelnemen aan onze Group sales meetings minstens twee keer per jaar (Frankrijk, VK, Duitsland…), waarvoor je naar Europa moet kunnen reizen.

 

JOUW PROFIEL:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in klantrelatie en business development
 • Bewezen verkoopresultaten
 • Ervaring met voorschrijvers en het beantwoorden van openbare aanbestedingen is een pré
 • Openheid voor innovatie
 • Echt zorgzaam voor anderen: “bienveillance” (welwillendheid) is van het grootste belang voor onze cultuur
 • Proactief, zelfgemotiveerd en besluitvaardig
 • Volledig Nederlands rijbewijs
 • Vloeiend in het Nederlands, Engels, Frans is een voordeel
 • Je woont in het oosten van Nederland of dicht bij Amsterdam of bent bereid te verhuizen

 

WAT ZIT ER VOOR JOU IN?

 • Uitstekende training en inwerken om de tool, onze processen en je collega’s te leren kennen
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
 • Flexibele werktijden
 • Geweldige bedrijfscultuur
 • We hebben een informele, niet-hiërarchische en mensgerichte cultuur waarin jouw stem telt en je jezelf kunt zijn
 • Internationale omgeving. Je zult samenwerken met collega’s van al onze verschillende kantoren, en met internationale klanten en ons netwerk van partners
 • We genieten ook van leuke dingen zoals teambuildingactiviteiten. Deelname aan Group sales meetings minstens een keer per jaar (Frankrijk, Amsterdam, Duitsland, VK).

 

Ben jij dit en wil je solliciteren?
Mail dan je CV en motivatie naar info@intratone.nl