Intratone Beheerwebsite

Intratone Beheerportaal: Uw Centrale Beheertool voor Toegangscontrole

De intratone beheerwebsite is de ultieme oplossing voor eenvoudig en efficiënt beheer van uw toegangscontrolesystemen. Met ons gebruiksvriendelijke online platform kunt u al uw Intratone-systemen in real-time en op afstand beheren. Of u nu een woningcomplex, een bedrijfsgebouw of een ander type eigendom beheert, het Intratone Beheerportaal biedt de flexibiliteit en controle die u nodig heeft.

Belangrijkste Functionaliteiten:

  1. Realtime Beheer: Beheer en monitor uw systemen direct vanaf uw computer of mobiele apparaat. Voer wijzigingen door en zie de resultaten onmiddellijk.
  2. Gebruikersbeheer: Voeg nieuwe gebruikers toe, verwijder oude gebruikers en beheer toegangsniveaus met slechts een paar klikken.
  3. Toegangsregistratie: Houd een gedetailleerd logboek bij van alle toegangspogingen en gebeurtenissen voor verhoogde veiligheid en transparantie.
  4. Notificaties en Meldingen: Ontvang direct meldingen bij verdachte activiteiten of systeemproblemen, zodat u snel kunt ingrijpen.

Voordelen:

    • Gebruiksgemak: Dankzij de intuïtieve interface is het portaal gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor degenen zonder technische achtergrond.
    • Flexibiliteit: Beheer meerdere locaties en systemen vanuit één centraal dashboard, ongeacht waar u zich bevindt.
    • Kostenbesparend: Door efficiënter beheer en minder noodzaak voor fysieke interventies bespaart u tijd en geld.

 

Beheerwebsite Handleidingen

 

Start vandaag nog met het Intratone Beheerportaal en ervaar de toekomst van toegangscontrolebeheer.

Kies met Intratone voor een oplossing zonder overlast. Dankzij de draadloze technologie zijn graafwerk en kabels niet nodig. De installatie van de intercoms is dus in een paar uur gebeurd.

Veilige toegangscontrole voor elk wooncomplex

Dankzij het beheer op afstand en in realtime zijn de intercoms eenvoudig van tevoren geprogrammeerd en dus direct operationeel. Daarnaast zijn de Intratone-oplossingen compatibel met de al aanwezige apparatuur. Onze electronische sleutels behoren tot de veiligste ter wereld. Tot slot bedragen de kosten voor een intratone installatie vaak 6 a 7 keer minder dan die van een concurrent.

Kom direct in contact