Contactloze drukknop UB-One

34-0201

Met de Druk- en Contactloze Knop UB-One van Intratone opent u eenvoudig deuren, zowel door te drukken als contactloos. De knop heeft 7 instelbare LED-kleuren en een buzzer die aan of uit kan worden gezet. De UB-One vereist geen besturingseenheid en kan stand-alone worden bedraad, direct aangesloten op de deurmagneet.

Voor noodgevallen adviseren we het gebruik van een deurmagneet of deurdranger voor extra veiligheid. Vermijd het gebruik van een stootplaat die bij stroomuitval geen uitgang mogelijk maakt. De knop beschikt over een NC “Normally Closed” contact (B1-B2).

Product Sheet Installatie Handleiding
Kies met Intratone voor een oplossing zonder overlast. Dankzij de draadloze technologie zijn graafwerk en kabels niet nodig. De installatie van de intercoms is dus in een paar uur gebeurd.

Veilige toegangscontrole voor elk wooncomplex

Dankzij het beheer op afstand en in realtime zijn de intercoms eenvoudig van tevoren geprogrammeerd en dus direct operationeel. Daarnaast zijn de Intratone-oplossingen compatibel met de al aanwezige apparatuur. Onze electronische sleutels behoren tot de veiligste ter wereld. Tot slot bedragen de kosten voor een intratone installatie vaak 6 a 7 keer minder dan die van een concurrent.

Kom direct in contact

Specificaties

kenmerken

DrukknopJa
ContactloosJa
MontageInbouw
AfwerkingMat chroom
Verlichte LED-ring 8 kleuren
Hoorbaar statussignaal 2 tonen
Afmetingen22mm Diameter - 19mm diameter schroefdraad - 21,8mm diep
Voeding12V 3A of 24V 1,5A
BeschermingsgraadIP54
Werkingstempratuur-20°C tot 60°C