Intercom voor appartementsgebouwen

Bent u op zoek naar informatie over intercomsystemen? Op deze pagina verzamelen wij al onze kennis en informatie over (draadloze) intercomsystemen, zodat u eenvoudig de antwoorden op uw vragen vindt. De volgende onderwerpen komen op deze pagina aan bod:

 

Bent u op zoek naar een specifiek onderwerp? Klik op de link, dan komt u direct terecht bij het juiste deel van deze pagina. Staat de informatie waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Draadloos, duurzaam & slim

Al meer dan twee miljoen mensen in Europa ervaren de vrijheid van de draadloze video intercom van Intratone.

Onze draadloze intercom is via een app gekoppeld aan uw telefoon en simpel in het gebruik. Dankzij de koppeling met uw telefoon weet u altijd wie er bij u aanbelt en heeft u de mogelijkheid deze persoon toegang te geven, waar u ook bent. Of u nu een bezorging of bezoek verwacht, er juist onverwacht bezoek voor de deur staat en of u nu thuis bent of niet, met de Intratone draadloze intercom mist u geen enkele bezoeker. Gebruikers zijn niet alleen heel tevreden over het systeem, maar ervaren ook een groter gevoel van vrijheid en veiligheid.

Wilt u meer lezen over ons systeem of een demonstratie zien? In ons blog ‘Dé draadloze video intercom voor appartementen, gekoppeld aan je telefoon’ gaan wij dieper in op deze voordelen en ziet u een demonstratie van toegangscontrole op afstand met uw telefoon.

 

Vier redenen om te kiezen voor een draadloos systeem

Aanbellen met intercom gekoppeld aan telefoonDe draadloze intercom van Intratone is een innovatief maar eenvoudig intercomsysteem. Iedereen van installateur tot bewoner en van bezoeker tot beheerder ervaart het gemak van een Intratone intercomsysteem. Twijfelt u of de Intratone draadloze intercom ook geschikt is voor uw appartementencomplex? Dit zijn de vier belangrijkste redenen waarom Intratone al ruim één miljoen gebruikers in Europa telt:

 • Zeer eenvoudige installatie
 • Altijd contact met uw bezoeker, waar u ook bent
 • De continue toegangscontrole versterkt de beveiliging van uw appartementen
 • Eenvoudig beheer en onderhoud op afstand

Benieuwd wat een Intratone draadloze intercom voor uw systeem kan betekenen?
In ons blog ‘Vier redenen om te kiezen voor een draadloze intercom van Intratone’ lichten wij deze vier voordelen verder toe.

 

 

Hoe werkt de draadloze intercom van Intratone?

Intercomsysteem bij centrale toegang van IntratoneHet is één van de grootste voordelen van onze draadloze intercom: voor onze intercom heeft u geen enkele bedrading nodig, niet bij de centrale toegang en niet bij individuele appartementen. Maar, hoe werkt het intercomsysteem dan? Onze draadloze intercom werkt op mobiele technologie, net als bijvoorbeeld mobiele telefoons. Dit een een betrouwbare en beproefde methode, waarmee u niet afhankelijk bent van bijvoorbeeld wifi of bluetooth. Het voordeel is dat u daarom ook niet vatbaar bent voor storingen in deze systemen of het wegvallen van de ontvangst.

 

Ons systeem zoekt altijd naar het sterkste signaal en is aan te sluiten op zowel mobiele als vaste telefoons. Het signaal loopt via de centrale intercomunit, waarmee u de deur van uw centrale toegang kunt openen. Wilt u meer weten over deze techniek en de voordelen? Lees dan onze blog ‘Hoe werkt de draadloze intercom van Intratone?’

 

 

Razendsnelle, kostenefficiënte en eenvoudige installatie van een draadloos intercomsysteem

installatie draadloze intercom van intratone bij appartementenDe draadloze intercom van Intratone is het meest gebruiksvriendelijke intercomsysteem voor appartementen, dat blijkt al tijdens de installatie! Door de draadloze technologie ervaart u zo weinig mogelijk overlast tijdens de installatie van het intercomsysteem. Wat betekent de installatie van een draadloos intercomsysteem voor u?

 • Geen graafwerkzaamheden
 • Geen kosten voor de aanschaf en het aanleggen van kabels
 • Binnen enkele uren gereed voor gebruik
 • Geïnstalleerd door een professionele installateur

Voor u het weet is de intercom geïnstalleerd en klaar voor gebruik! Meer weten, of een film van de installatie zien? Lees meer over deze voordelen en bekijk de film in ons blog ‘Razendsnelle, kosten efficiënte en eenvoudige installatie van een draadloze intercom’.

 

 

Vier voordelen voor de gebruikers van de Intratone draadloze intercom

Als bewoner van een appartementencomplex biedt de draadloze intercom van Intratone diverse voordelen in verschillende stadia van het gebruik. Dat begint al bij de installatie. De Intratone intercom is eenvoudig en snel geïnstalleerd bij uw centrale toegang, maar ook bij u thuis. De intercom is gekoppeld aan uw vaste of mobiele telefoon, wij hoeven dus geen intercom in uw woning te plaatsen of bedrading aan te leggen.

Aanbellen en binnenlaten via uw mobiele telefoon met de draadloze intercom van IntratoneDe gebruikers van onze intercom ervaren veel vrijheid en een veilig gevoel, omdat zij 24/7 controle hebben over de toegang tot hun appartementencomplex en in contact kunnen komen met bezoekers. U ziet de bezoeker niet alleen via uw telefoon maar kunt ook direct met hen communiceren. Een fijne bijkomstigheid vinden veel van onze gebruikers de mogelijkheid om uw intercom door te schakelen naar iemand anders, bijvoorbeeld een familielid wanneer u langere tijd van huis bent.

Deze voordelen zijn nog maar het topje van de ijsberg, in ons blog ‘Draadloos intercomsysteem voor appartementen: de vier voordelen van Intratone’ gaan wij dieper in op elk van deze voordelen en wat dit voor u betekent.

 

 

Draadloze intercom: eenvoudig beheer van uw toegangscontrole met Intratone

Draadloos intercomsysteem is eenvoudig te onderhoudenNiet alleen voor gebruikers en bezoekers is onze draadloze intercom het meest gebruiksvriendelijke intercomsysteem, maar ook voor beheerders! De naam op de display veranderen of een nieuwe bewoner aansluiten op het intercomsysteem? Het was nog nooit zo eenvoudig! Als beheerder kunt u het systeem eenvoudig op ieder moment beheren, waar u ook bent. In real-time kunt u bijvoorbeeld de volgende wijzigingen toepassen:

 • Een wijziging in bewonersdata als gevolg van een verhuizing wijzigen
 • Toegang verstrekken aan derden zoals zorginstellingen, onderhouds- of schoonmaakdiensten
 • Updates van het systeem uitvoeren

 

Meer weten over het eenvoudige beheer van uw intercomsysteem? In ons blog ‘Intratone draadloze intercom: eenvoudig beheer van uw toegangscontrole’ leggen we het u graag uit aan de hand van een film.