Razendsnelle, kostenefficiënte en eenvoudige installatie van een draadloze intercom

Bent u op zoek naar een nieuw intercomsysteem en wilt u zo min mogelijk overlast ervaren tijdens het installeren?  Met Intratone beschikt u over een draadloos intercomsysteem. De installatie van een Intratone intercom is binnen enkele uren klaar voor gebruik en wordt geïnstalleerd door een professionele installateur.

Installatie toegangscontrole vereenvoudigd: deur openen met telefoon

Een Intratone deurintercom is draadloos. De enige noodzakelijke bedrading is die van de voeding voor de intercom en de bedrading van de unit naar de zender. Daarom kiezen veel vereniging van eigenaren, gebouwbeheerders, ontwikkelaars en corporaties voor het best verkochte draadloze intercomsysteem van Frankrijk. Dat we in de rest van Europa razendsnel aan het groeien zijn, zowel in de nieuwbouw als in bestaande (renovatie) bouw, zien we dan ook als een bevestiging van het voordeel en installatiegemak van onze draadloze intercomsystemen.

De draadloze intercom van Intratone is binnen enkele uren klaar voor gebruik

Het installeren van een vrijwel draadloze intercom door professionele installateurs is zelfs voor grotere objecten een klus die makkelijk binnen één dag gerealiseerd kan worden. In oudere systemen, die nog steeds worden geïnstalleerd, moet er vanaf de intercom naar elke bewonersunit (appartement) een verbinding gelegd worden met draden. Buiten het feit dat dit storingsgevoeliger is, zijn de kosten veel hoger omdat kilometers aan draadmateriaal moeten worden gebruikt. Een draadloos systeem maakt gebruik van het bestaande 4G netwerk om verbinding te leggen tussen de intercom en de gebruikers, doorgaans bewoners. De data van de bewoners wordt vooraf al geprogrammeerd en laatste aanpassingen worden desgewenst realtime aangepast tijdens of na de installatie. Feitelijk bevat het intercomsysteem van het appartementencomplex of ander soort object al alle bewonersgegevens omdat deze vooraf al door Intratone gevuld worden.

Installatie van de deurintercom door een professionele installateur

Het installeren van toegangscontrole door middel van een deurintercom die gebruik maakt van het telefoonnetwerk is daarmee ten opzichte van niet draadloze intercomsystemen een stuk sneller, eenvoudiger en goedkoper. Elke erkende installateur in Nederland en daarbuiten is in staat snel, eenvoudig en kwalitatief een Intratone intercomsysteem te installeren. Na de installatie van deze “deur telefoon” zijn gebruikers eenvoudig in staat via een mobiele of vaste telefoon te communiceren met de bezoeker en toegang te verlenen, zelfs als zij niet thuis zijn.

Hoe installeer je de Intratone deurintercom?

In deze video laten we een zien hoe een installateur binnen enkele uren een appartementencomplex voorziet van een nieuw draadloos intercomsysteem. Omdat deze al vooraf gevuld is met de juiste bewonersdata is het systeem direct klaar voor gebruik.

 

Wilt u meer weten over ons intercomsysteem? Wij verzamelen al onze kennis en informatie op onze intercom pagina.


Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur reactie.