Dé draadloze video intercom voor appartementen gekoppeld aan je telefoon

De draadloze intercom van Intratone biedt haar gebruikers volledige vrijheid. Hoe? Ons draadloze intercomsysteem is simpel te bedienen, waar u ook bent. Verwacht u bezoek of een pakketje, maar bent u net even niet thuis? Met de draadloze intercom van Intratone is dat geen enkel probleem. Via uw mobiele telefoon heeft u contact met de bezoeker en opent u desgewenst de deur. Zo heeft u op ieder moment de volledige controle over de toegang tot uw complex. De gebruikers van onze intercom zijn niet alleen zeer tevreden over hoe simpel het systeem is, maar ook over de vrijheid en veiligheid die zij ervaren. Benieuwd? Lees deze blog of bekijk de film voor meer informatie over het gebruik.

Pakketje of bezoek? Zie altijd wie er voor je deur staat op je telefoon

E-commerce, het vanuit je luie stoel bestellen van producten, groeit nog steeds en de verwachting is dat dit ook de komende jaren nog sterk zal blijven groeien. Vrijwel alles is online te bestellen, van eten tot aan elektronica en van kleding tot aan meubels. Deze toename heeft ook gevolgen voor toegangscontrole, is de ontvanger niet thuis dan word al snel aangebeld bij de buren voor de ontvangst van de goederen. Dit zorgt soms voor irritatie en dat is begrijpelijk. Sommige bewoners die veel thuis zijn, voelen zich soms een verlengstuk van de pakketdienst. Met een toegangscontrole in de vorm van een draadloze videointercom van Intratone is dit grotendeels verleden tijd. Omdat er gebruik wordt gemaakt van mobiele technologie kun je overal en altijd zien wie er aanbelt, met diegene via video praten en besluiten de deur open te doen.

In deze video zien we een bewoner die aan het hardlopen is op het strand en in de duinen. Op dat moment wordt er een pakket bezorgd. Omdat de bezorger aanbelt gaat haar telefoon over en via de Intratone app ziet ze de bezorger, is in staat met hem te videobellen en kan ze op afstand de deur open doen. De ultieme bewegingsvrijheid en minder overlast voor de rest van de bewoners van de flat.

Wilt u meer weten over ons intercomsysteem? Wij verzamelen al onze kennis en informatie op onze intercom pagina.