Woningcorporaties

Slimme oplossingen voor efficiënte woningcorporaties

Verbeter uw gebouwbeheer: kies voor draadloze real-time toegangscontrole systemen van Intratone voor meer veiligheid, comfort en efficiency.

Efficiënt beheer van gebouwen moet een speerpunt zijn van elke woningcorporatie.

Efficiënt beheer van gebouwen en tevreden huurders zijn cruciaal voor elke woningcorporatie. Intratone biedt u een innovatieve oplossing voor toegangscontrole, sleutelbeheer en communicatie volledig draadloos en eenvoudig te installeren. Verbeter de veiligheid en communicatie binnen uw complexen met onze geavanceerde systemen, die u volledige controle en beheer op afstand geven. Verhoog de tevredenheid van uw huurders door gemak en betrouwbaarheid te bieden zonder hoge kosten. Intratone maakt beheer eenvoudig en effectief.

Neem contact op

Waarom Intratone?

Intratone biedt woningcorporaties de ideale oplossing om gebouwbeheer makkelijk te maken. Intratone systemen zorgen voor:

  • Efficiënt Toegangsbeheer: Minder fysieke bezoeken, meer controle en veiligheid.
  • Kostenreductie: Lagere onderhoudskosten dankzij draadloze technologie en minder noodzaak voor frequente vervangingen.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Eenvoudige installatie en gebruik, zowel voor beheerders als bewoners.
  • Betrouwbaarheid: Minder storingen en langdurige prestaties dankzij hoogwaardige technologie.

Cloud-based beheer

Beheer alles via ons gratis beheerwebsite in real-time, zonder u te verplaatsen en vanaf elk gewenste locatie. Controleer toegangen van meerdere gebouwen eenvoudig en veilig, en monitor wie er binnenkomt en kan. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk, geen technische kennis vereist. Maak meerdere sub-accounts aan en verdeel de controle over verschillende beheerders. Bekijk ook eens de online beheerwebsite handleidingen.

Efficiënt in beheer & kosten

Woningcorporaties hebben vaak te maken met huurders of eigenaren die technische problemen hebben, wat leidt tot veel ritjes naar verschillende locaties en verhoogde kosten. Met Intratone kan dit allemaal online en in de cloud worden geregeld. Dit vermindert aanzienlijk de noodzaak voor fysieke bezoeken en bespaart zowel kosten als mankracht. Eenvoudig beheer van mutaties en technische problemen, allemaal op afstand.

Video: zo pakt Rijswijk Wonen het aan

Bent u als beheerder bekend met de uitdagingen van effectieve communicatie met bewoners? Traditionele methoden, zoals het ophangen van aankondigingen op prikborden of brieven opstellen en in de bus doen kunnen tijdrovend en inefficiënt zijn. Intratone begrijpt deze problematiek en biedt een innovatieve oplossing: ons geavanceerde digitale weergavebord. Met behulp van realtime technologie kunnen beheerders eenvoudig en direct berichten opstellen en publiceren via ons beveiligde platform, toegankelijk vanaf elke computer.

Populair bij woningcorporaties

Digitaal Info Display 15″

Digitaal Info Display 15″

Vendone video scrollintercom

Vendone video scrollintercom

DINA: Inbouw Intercom met digitale namen

DINA: Inbouw Intercom met digitale namen

Benieuwd naar hoe uw corporatie kan besparen met Intratone?
Download de folder besparen met Intratone.

Downloaden

Kennismaking inplannen

Zijn uw vragen nog niet beantwoord of wil graag met een van onze vertegenwoordigers spreken?

Neem vandaag nog de eerste stap naar een slimmer en veiliger beheer van uw gebouw.

Vul het onderstaande afspraakformulier in en ontdek hoe Intratone u kan helpen om uw doelen te bereiken. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden naar een toekomst vol mogelijkheden. Samen maken we uw gebouwbeheer moeiteloos en effectief.

Deze verenigingen en woningcorporaties waren u voor: