Vrijheid – Simpel – Veilig

Een clipje van een dame die op het strand haar conditie op peil houd. Wat heeft dat nou te maken met Intercoms?

We leven momenteel in vreemde tijden, waarbij het Corona Virus impact heeft op bijna iedereen. Bij ons op het hoofdkantoor in Frankrijk is zelfs enige tijd de productie helemaal stilgelegd. In heel Europa passen we ons als Intratone aan, met bijvoorbeeld de nieuwe werkomstandigheden van vandaag de dag.

De gebruikers van onze producten hebben natuurlijk ook te maken met de dagelijkse realiteit van de nieuwe “1,5 meter samenleving”. We leven, sporten, werken en amuseren ons op een andere manier maar in elk geval op enige afstand van elkaar. Laat nu het credo van Intratone “OP AFSTAND DE BESTE” zijn!? Dat kan geen toeval zijn.

Omdat we producten maken waar mensen in heel Europa dagelijks gebruik van maken hebben we bedacht om een boodschap mee te geven door middel van de VRIJHEID – SIMPEL – VEILIG video. Daarbij staat de VRIJHEID voor het gebruik van de Intratone App waarmee je altijd en overal kunt zien wie er voor de deur staat. SIMPEL voor het gemak waarmee je de Intercom kan bedienen en aanpassen. VEILIG omdat je met onze producten kan zorgen dat er geen vreemde personen op rare tijden in het wooncomplex kunnen komen.