Projectontwikkelaars

Flink besparen op uw projectkosten

Intratone biedt kostenbesparende, moderne oplossingen voor projectontwikkelaars 

 

Wilt u tijd en kosten besparen bij de installatie van een nieuw intercomsysteem?

Wij horen regelmatig van VvE’s met intercomproblemen. Verouderde systemen met beperkte functionaliteit (geen video!) of kapotte knoppen zijn aan de orde van de dag. Een reparatie of een upgrade van het systeem brengt hoge kosten met zich mee of je krijgt lange installatietijden voor de kiezen. Iets waar niemand op zit te wachten! Bij Intratone bieden wij gebruiksvriendelijke en draadloze intercomsystemen. En omdat onze systemen draadloos zijn is er geen gedoe met kabels. Wij kunnen dus snel installeren, kosten besparen en onze oplossing is nog duurzamer ook.

Wie is Intratone

Intratone is dé leverancier van draadloze intercomsystemen. Onze dienstverlening richt zich onder andere specifiek op Verenigingen van Eigenaren (VvE) en onze producten zijn perfect voor woon- en appartementsgebouwen. Intratone levert video-intercoms, proximitylezers en digitale prikborden (Info Displays), allemaal bestuurt vanuit een handige app op telefoons van bewoners. De Intratone producten elimineren de noodzaak van dure handsets, en stellen gebruikers in staat sleutelbadges, toegangscodes en nieuws/documenten op afstand te beheren via een gratis cloud portal.

Lees meer over Intratone

Hoe zit het Intratone systeem precies in elkaar?

Ons draadloze intercom- en toegangssysteem werkt via het mobiele netwerk en wordt eenvoudig gekoppeld aan de mobiele telefoons van de gebruikers. Dit stelt hen in staat om waar dan ook, via hun telefoon, te communiceren met bezoekers en te beslissen of ze de deur willen openen. Bovendien draagt de ingebouwde camera in het bedieningspaneel bij aan de verbeterde veiligheid.

Dus er is geen gedoe met kabels omdat het systeem draadloos is?

Inderdaad! Omdat wij geen kabels aanleggen, bespaar je aanzienlijk op installatietijd en kosten. Bovendien kunnen kabels na verloop van tijd ook beschadigd raken door bijvoorbeeld vocht in de muren of ongedierte. Met Intratone hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Het is een efficiënt en een milieuvriendelijk systeem dat om weinig onderhoud vraagt.

Intratone regelt alles voor u, van het benodigde materiaal tot de implementatie. U hoeft alleen maar een intercom of videofoon te kiezen en te beslissen of u vooraf wilt betalen of een maandelijks abonnement wilt nemen.

Populair bij de nieuwste projecten

DINA Create Modulair Intercomsysteem

DINA Create Modulair Intercomsysteem

Vendone video scrollintercom

Vendone video scrollintercom

Handsfree proximity-lezer

Handsfree proximity-lezer

Recente projecten

Utrecht Utrecht
DINA inbouw + DINA Create + paslezers

DINA inbouw + DINA Create + paslezers

Op een locatie midden in Utrecht is installatie bedrijf Sauer bezig geweest met een 3 dubbele installatie.

Lees verder
Haarlem Haarlem
New Harlem | V4

New Harlem | V4

Realisatie 60 flexibele wooneenheden New Harlem is een project van 60 flexibele wooneenheden. Deze huisvesting is primair gericht op jongeren die hechten aan flexilbiliteit.

Lees verder
Bunschoten-Spakenburg Bunschoten-Spakenburg
Inbouw DINA + Toegangscontrole

Inbouw DINA + Toegangscontrole

Een pareltje in Bunschoten-Spakenburg! De oude melkfabriek Eemlandia is in ere hersteld. De nieuwe bewoners en bedrijven hebben recent hun intrek genomen in dit schitterend gerenoveerde pand.

Lees verder

Meer weten over waarom Intratone kan helpen besparen op projectkosten?

Download hier het whitepaper

Liever een afspraak inplannen?

Zijn uw vragen nog niet beantwoord of wil graag met een van onze vertegenwoordigers spreken?

Plan hier een gesprek met iemand uit jouw regio

Deze verenigingen en woningcorporaties waren u voor: