Installateurs

Kans voor installateurs:
Partner worden van Intratone

  • Gebruik maken van onze Tech-Support dienst
  • Gratis technische trainingen
  • Gecertificeerd Intratone-installateur worden
  • Koop voordelig in bij ons distributienetwerk

Efficiënt te werk gaan met de draadloze toegangscontrole van Intratone

Bij Intratone begrijpen we de belangrijkste uitdagingen van installateurs. De toegangscontrole- en intercomsystemen van Intratone maken uw installatieproces sneller en efficiënter. Tegelijkertijd zorgen ze voor een gestroomlijnde uitvoering van uw werkzaamheden, waardoor u effectiever kunt werken. Of u nu op zoek bent naar snellere projectafhandeling, veel klussen die binnen korte tijd afgerond worden, of kansen om uw vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen, Intratone is uw partner in succes.

Contact opnemen

De unieke voordelen van Intratone

Of een woongebouw nu 10 of 300 appartementen heeft, onze systemen zijn zo ontworpen dat ze snel en efficiënt geïnstalleerd kunnen worden waardoor u meer projecten kunt aannemen met minder personeel. Dit verhoogt niet alleen uw snelheid, maar ook uw winstgevendheid. Bovendien hoeft u met onze technologie geen tijd meer te besteden aan onnodige bezoeken binnen appartementen. We beperken de installatie tot de algemene ruimtes, wat u tijd bespaart en het ongemak voor bewoners minimaliseert. Ook bieden wij installateurs die partner worden bij Intratone een interessant inkoopvoordeel.

De service van Intratone 

Bij Intratone laten we u nooit alleen staan. Onze toegewijde technische hulplijn is altijd beschikbaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw project. Daarnaast bieden we gratis technische trainingen aan, dat kan online, bij u op locatie, in ons Experience center of op ons kantoor in Amsterdam. Zo blijft u altijd voorop lopen in de industrie. Sluit u aan bij ons netwerk en profiteer van interessante inkoopvoordelen. Door partner te worden, versterkt u uw bedrijf met de steun van een betrouwbare leverancier. Bouw aan een toekomst waarin uw bedrijf kan groeien en bloeien.

Ondersteuning in uw werkprocessen

Om aan de slag te kunnen gaan met onze systemen is er een korte procedure en enige kennis nodig over de producten die wij leveren. Naast dat wij gratis technische trainingen bieden voor installateurs bieden wij ook verschillende handleidingen aan. Deze handleidingen dienen als hulpmiddel tijdens het installatie- of onderhoudsproces en geven u een duidelijk overzicht per product.

Efficiëntie en comfort

Het mooie aan een intercomsysteem van Intratone is dat u tijdens de installatie geen afspraken hoeft te maken met individuele bewoners. Het systeem is daarnaast volledig draadloos, dit verlaagt de noodzakelijke installatie tijd met ongeveer de helft. Deze combinatie is uniek, als installateur kunt u in minder tijd intercomsystemen opleveren. En dit voordeel werkt ook door bij het uitvoeren van service en onderhoud, u bent veel meer flexibel en kan efficiënter werken. In veel gevallen zijn problemen zelfs op afstand te verhelpen. U kunt dus een veel hogere servicegraad aan klanten bieden.

Populair bij installateurs

Vendone video scrollintercom

Vendone video scrollintercom

DINA Create Modulair Intercomsysteem

DINA Create Modulair Intercomsysteem

Schrijf u nu in voor onze gratis trainingen!

Wilt u een expert worden en kennismaken met de intercomsystemen van Intratone? Meld u nu aan voor een gratis training op ons hoofdkantoor in Amsterdam, in ons Experience center, bij u op locatie of online. Verbreed uw kennis en vaardigheden met praktische, hands-on sessies die u direct kunt toepassen in uw werk.

Met deze bedrijven en woningcorporaties werken wij al: