Finishing Touch; Details maken Dina Create

Details maken het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze zijn geen futiliteit maar finesse; niet ondergeschikt aan het geheel, maar bepalend voor het totaal. ‘Details,’ zei Leonardo Da Vinci, ‘maken perfectie en perfectie is géén detail.’ Met oog voor detail is DINA Create ontwikkeld.

Neem bijvoorbeeld een monumentaal pand. De gevel vormt het aangezicht, details vergroten de schoonheid. Niet omdat het pand oud is, maar omdat het karakteristieken heeft. Ook moderne woningen kunnen kenmerkend en onderscheidend zijn. Het behouden of versterken van die kenmerken zit in de details. Waarom? Omdat we gewend zijn het bijzondere uit te lichten, zowel positief als negatief. En daarmee te oordelen over het geheel.

Ontwerpstappen

Met oog voor detail is DINA Create ontwikkeld. DINA Create is een zelf samen te stellen draadloze intercom met 7.452 (!) ontwerpvarianten. Dat klinkt trouwens complexer dan het is. Bij het zelf samenstellen van de intercom zijn er namelijk slechts vier eenvoudig te zetten ontwerpstappen: kleur, positie, omvang en toegang. Kleur: goud, antraciet of roestvaststaal. Positie: staand of liggend. Omvang: aantal displays met belknop. Toegang: code of badge. Het grote aantal varianten hangt samen met het totaal aan combinaties.

Wensen

De finishing touch van DINA Create zit niet alleen in het fysieke resultaat van de draadloze intercom: display, elektronische etikettenhouders, handsfree proximity lezer, LCD-scherm per woning, beheer op afstand, enzovoort. Ze zit ook en vooral in de manier waarop het systeem aansluit op de karakteristieken en uitstraling van het pand of de woning en deze versterkt – klassiek of modern. Én natuurlijk op de wensen van de bewoners die het geheel tot leven brengen en in stand houden. De details van Dina Create maken perfectie en perfectie is geen detail. Ze maakt het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze geeft de finishing touch.

Hoe ontwerp je zelf een intercom? Ga naar Intratone.nl/dina-create en stel in vier eenvoudige stappen je eigen, unieke intercomsysteem samen.